Na izbore idemo sami i obećavamo pošten i odgovoran rad za građane

Novi ljudi – Karlovački Laburisti – Stranka rada predstavila kandidate za Karlovac, Dugu Resu, Netretić i Županiju

Laburistica Snježana Kirinić tvrdi da nakon izbora neće koalirati s onima koji u 22 godine vlasti nisu pomogli ljudima da bolje žive

Ne dajemo obećanja koja ne možemo ispuniti, pa ne nudimo bazene, kule i vile. Služit ćemo interesima građana, transparentno i odgovorno upravljati novcem građana – kazala je Snježana Kirinić, nositeljica liste za karlovačko Gradsko vijeće Hrvatskih laburista, stranke rada na predstavljaju kandidata.

Rad, poštenje, društvena pravednost te razvoj gospodarstva i briga o ekologiji, neke su od smjernica i ideja koje će laburisti u budućoj vlasti zagovarati. Osim za Grad Karlovac, laburisti imaju još tri liste za predstojeće lokalne izbore, a na njima je čak 40 posto žena, 30 posto mladih te hrvatskih branitelja.

– U Dugoj Resi želimo nakon izbora imati novu politiku u koju će biti uključeni mladi ljudi. Pozivam sve da iziđu na izbore, a neka savjest odluči kome će dati povjerenje – kazao je Emil Belavić, nositelj liste za Gradsko vijeće Duge Rese. Mateja Juriček prva je na listi stranke za Općinsko vijeće Netretića.

– Želimo pokrenuti male korake, ali za našu sredinu velike, od proizvodnje, ekologije, a posebno socijalni program s obzirom na našu ruralnu sredinu. Tu ćemo dati težište – rekao je Marijan Grubešić, nositelj liste za Županijsku skupštinu. Kolege je u Karlovcu podržao i Dragutin Lesar, predsjednik stranke koji vjeruje u dobar rezultat u Karlovcu.

– Na izbore idemo sami, tako da građani koji nas podrže doista glas daju nama. U koalicije nakon izbora nikako nećemo s onima koji su u 22 godine vlasti grad i županiju osiromašili i nisu napravili ništa da građani bolje žive – kazala je S. Kirinić i dodala da na izbore ne idu zbog fotelja.

Izvor: http://www.vecernji.hr/regije/na-izbore-idemo-sami-obecavamo-posten-odgovoran-rad-gradane-clanak-550331

Objavljeno u Obavijesti. Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload