Zašto glasati za Laburiste?

ŠTO NUDE LABURISTI KARLOVAČKE ŽUPANIJE? Biračima nudimo jedino odgovorno upravljanje njihovim novcem u gradskim, općinskim i županijskim proračunima, sve ostalo se svodi na rad koji građani moraju vidjeti jer od dosadašnjih obećanja nije se ostvarilo ništa. Preko 20 godina praznih obećanja od strane oba politička bloka i njihovih koalicijskih partnera dovelo je Karlovac u poziciju grada koji propada. Nesposobnost, „partijska“ zapošljavanja, nemar i indolentnost, podjela na vaše i naše, vječno predbacivanje da su krivi oni prije, dovelo je grad u ovakvo stanje. Mi, Hrvatski laburisti smatramo da se može bolje uz strogu kontrolu i nadzor na što se novac iz proračuna troši kao i oštro sankcioniranje onih koji taj novac zlouporabe. Novac u proračunu je novac naših građana, a dužnost i obaveza lokalne samouprave je da taj novac upotrijebi i da građanima izgradi sve što im je potrebno, ne samo pred izbore već čitavo vrijeme. Želimo izraditi strategiju razvoja grada jer je važno kakav Karlovac želimo za 20 godina. U našem je programu poticanje samostalnih proizvodnih i uslužnih djelatnosti, odnosno malog i srednjeg poduzetništva, pomoć oživljavanju poljoprivrede, te pojednostavljenje administracije kod registracije i pokretanja proizvodnje, a prostor u vlasništvu grada stavit ćemo na raspolaganje za samozapošljavanje. Što se tiče programa socijalne skrbi prioritet su nam smještaj i briga o djeci, briga za starije i nemoćne, ali i osiguranje smještaja za strane državljane ili povratnike iz inozemstva. Za socijalno najugroženije planiramo pučke kuhinje, sklonište za beskućnike, te poticanje volontiranja u sustavu socijalne skrbi. Mi ćemo služiti interesima građana i isključivo iz tog razloga smo se kandidirali za vijeća i skupštine. Uvođenjem reda, organizacije, odgovornosti i kontrole na što se troši novac, moguće je ostvariti napredak i opće dobro za sve građane. Dakle, manje obećanja, a više rada i odgovornosti i promjene su moguće.

ŠTO OČEKUJEMO? Očekujemo promišljenost i odgovornost birača. Očekujemo dobar izborni rezultat. Naša politika se temelji na društvenoj pravednosti, istini, znanju, radu i poštenju. Solidarnost i zajedništvo su vrijednosti koje grade naše društvo i vjerujemo da to građani prepoznaju. Građani su prevareni puno puta u posljednjih 20 godina, vrijeme je da promijene staru garnituru i biraju nove ljude i novu politiku. Na izbore izlazimo samostalno i glas za Laburiste je glas samo za Laburiste, a lista broj 4 će biti dobar odabir za svakoga tko želi pozitivne promjene.

GDJE IZLAZIMO NA IZBORE? Laburisti u Karlovačkoj županiji imaju listu za Karlovačku županiju (lista broj 4), za gradove Karlovac (lista broj 4) i Duga Resu (lista broj 6) te općinu Netretić (lista broj 3).

Hrvatskoj su potrebne društvene i političke promjene.
Laburisti nude NOVE ljude i NOVU politiku!

Objavljeno u Obavijesti. Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload