Tihi protest na sjednici Gradskog vijeća

KARLOVAC – Nakon tjedan dana, karlovački gradski vijećnici ponovno su u klupama. Kako je dogovoreno prošlog tjedna, na današnjoj sjednici nije bilo aktualnog sata, a točke dnevnog reda manje-više su tehničkog karaktera. No živosti svejedno nije nedostajalo, neslaganja su krenula već na raspravi oko prihvaćanja dnevnog reda.

Skidanje točaka, kršenje poslovnika, rotor na Švarči, pitanja poput gdje je nestala voda ili pamet, teme su oko kojih se vodila rasprava. Jedino je transparent s uništenim karlovačkim tvrtkama šutke i bez riječi u rukama držala laburistica Snježana Krirnić.

– Moj razlog je protest zbog zadnje županijske skupštine na kojoj se cijeli cirkus napravio oko jednog radnog mjesta, a na mom plakatu se vide tisuće radnih mjesta koja su propala u Karlovačkoj županiji, tisuće ukradenih budućnosti i egzistencija. Jako dobro znamo tko je bio svih ovih 20 godina na vlasti, od 90-ih na ovamo, kazala je za našu kameru Kirinić.

Izvor: http://www.trend.com.hr/trend-portal/vijesti/11625-sjednicu-gradskog-vijeca-obiljezila-rasprava-petracic-dubravko-delic-gdje-je-nestala-pamet

 

Objavljeno u Obavijesti, Ogranci. Spremite permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Captcha Captcha Reload